BATMAN / MERKEZ - Yaylıca Ortaokulu

Yaylıca Ortaokulu

Yaylıca Köyü/BATMAN
Vizyon
Yaylıca İlköğretim Okulu olarak: Çağın gelişen bilgi ve teknolojisinden en verimli şekilde yararlanarak, Türk Milletini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkaracak iyi bir yönetim anlayışı ile eğitim kurumlarımızı örnek ve önder bir kurum haline getirmek.
Misyon
Yaylıca İlköğretim Okulu olarak: Okulumuzun özel okul ve kurumlar arasında Türk Milli Eğitiminin amaçlarına, yasalar ve diğer mevzuata uygun bir şekilde, yenilik ve gelişmelere açık olarak, iyi bir yönetim ve koordine ile etkinliği ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için çalışanlara yönelik inceleme, araştırma, danışmanlık ve eğitim hizmeti vererek, yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi sürekli başarılı kılma faaliyetlerini sürdürmektir.
08.30-14.50
KALORİFERLİ
Ulaşım
Öğretmenler kendi özel araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca belediye otobüsleri ile de ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkeze bağlı Yaylıca Köyü
18 KM
Halk Eğitim kapsamında sportif kurslar açılmaktadır
TÜBİTAK